Værksted

Kontakt værkstedet

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Mekanisk værksted

Velkommen til vort autoriserede Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai værksted.

Autoriseret betyder, at vi er specialister i reparation af de fire bilmærker.

Vi klarer alle former for reparationer og har selvfølgelig det nyeste elektroniske udstyr og specialværktøj der er nødvendigt for at reparere og servicere din Ford, Mazda, Suzuki eller Hyundai.

Vore mekanikere er specialuddannede indenfor de fire mærker og løbende på kursus så de til enhver tid er opdaterede med den nyeste viden.

Og som en ekstra sikkerhed for, at vi holder den høje standard, modtager vi flere gange årligt uanmeldte besøg af Dansk Teknologisk Institut, der kontroller værktøj og udført arbejde.

Så din bil er i sikre hænder når du vælger os.

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen Serviceteamet

Skadecenter

På skadecentret står Heine Mortensen og Lars Pedersen i spidsen for vort dygtige personale med stor erfaring indenfor autoopretning. Personalet hjælper dig igennem skadesforløbet, lige fra taksering, kontakt til forsikringsselskab og til bilen igen er tilbage på vejen.

Når skaden er sket, er det dig, der bestemmer.
Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade
Jørgen Olsen A/S er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader
Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim.

Serviceaftale

Jørgen Olsen Automobiler ønsker at gøre det mere bekvemt at være bilejer og ikke mindst styrke det økonomiske sikkerhedsnet under vores kunder.

Derfor har vi gjort det muligt for dig at kunne tegne et service- og reparationsabonnement på din nye eller brugte person- eller varebil.

Hver måned vil du blive opkrævet et fast beløb, som til gengæld giver dig ret til at sende din bil på værksted, uden at være bekymret over hvad det koster denne gang.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for en bekymringsfri og overskuelig biløkonomi, så tag fat i en af vores sælgere i forretningen eller på tlf. +45 86 62 32 22

Lånebil- eller gratis cykel

Lejebil så du ikke går i stå i hverdagen
​Når du besøger vores autoværksted, sørger vi for at dit værkstedsbesøg ikke skal bremse en travl hverdag. Derfor tilbyder vi lejebil i hele perioden hvor din bil er på vores autoværksted.

Skal du have bilen til et serviceeftersyn, få tjekket bremserne, udskiftning af forrude, tandrem, udskiftning af kobling, eller andre større reparationer, så står vi altid til rådighed med en lejebil.

Regler vedrørende lånebil:

 • 150,- om dagen, inklusiv fuld kasko.
 • Selvrisiko 5.000,- der kan tilkøbes Selvrisikofraskrivelse for 75,- kr. pr. dag
 • 100 km. pr. dag, der kan tilkøbes ekstra km.
 • Lånebilen må kun benyttes inden for Danmarks grænser.
 • Bilen må ikke fremlejes.
 • Lejer hæfter for alle skader, som ikke er dækket af ansvar og kaskoforsikring
 • Udgifter i øvrigt i forbindelse med uheld under udlejningen afholdes af lejer
 • Eventuelle fartbøder, standsnings- og parkeringsafgifter m.v. i lejeperioden betales af lejer
 • Lånebilen må ikke køres af andre end låneren
 • Låneren skal fremvise et gyldigt kørekort
 • Ved aflevering og returnering gennemgås bilen med en medarbejder

Du kan låne en cykel gratis hos Jørgen Olsen A/S, når din bil er på værksted.
Du kan låne en cykel gratis hos Jørgen Olsen A/S, når din bil er på værksted. Lån cyklen hvis du gerne vil cykle en tur i stedet for at sidde og vente mens vi ordner din bil. Du kan fx cykle hjem og vente, ind til byen og shoppe, en tur i skoven, besøge en ven… Vi har to cykler holdende og selvfølgelig også cykelhjelme.

Frisk luft og motion mens du venter?
Har du din bil på værksted? Så har du nu mulighed for noget frisk luft og dejlig motion, mens din bil bliver serviceret – uanset om det er et stort serviceeftersyn, dækskift, airconservice mm.

Hos Jørgen Olsen A/S kan vi tilbyde dig en gratis lånecykel, mens din bil er på værksted.

Lånecyklen er låners ansvar under hele låneperioden. Dvs. at låner er ansvarlig ved tyveri, hærværk eller lign. Lånecyklen skal tilbageleveres i samme stand, som da den blev udleveret til låner.

Vi tilbyder naturligvis også stadig, at du kan leje en bil i værkstedstiden.