Om os

Velkommen til Jørgen Olsen A/S

Vi er 42 medarbejdere, der hver dag gør os umage for at levere kvalitet og god service på højeste niveau.

Engagement, troværdighed og rettidig omhu i et ærligt og åbent miljø er nogle af de parametre, der har været grundlaget for virksomheden i de mere end 50 år forretningen allerede har bestået.

Vi er stolte over at repræsentere Ford-Mazda-Suzuki-Hyundai

Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.

Velkommen hos Jørgen Olsen Automobiler Viborg

Vores historie

1970

Startede med salg af landbrugsmaskiner

Jørgen Olsen A/S blev etableret på Industrivej 16, d. 1. januar 1970, med Jørgen Olsen som daglig leder. Virksomheden solgte landbrugsmaskiner, primært at mærket Ford, men også Dronningborg Mejetærskere og plove fra Kverneland.

1988

Reception i 2018

Traktorer og landbrugsmaskiner blev solgt fra

I 1988 valgte Jørgen Olsen, at koncentrere sig om bilsalget. Forhandlingen af traktorer og landbrugsmaskiner blev solgt fra til to ansatte.

2003

Fusion medførte nysalg af Mazda og Suzuki

Fusion medførte nysalg af Mazda og Suzuki

I 2003 fusionerede Jørgen Olsen A/S med Torkild Rasmussen Automobiler Aps, der havde forhandlingen af Mazda og Suzuki. Dermed var der nu 3 mærker under samme tag og medarbejderstaben blev udvidet.

2015

Forhandling og autoriseret service af Hyundai personbiler

I 2015, får virksomheden også forhandlingen af Hyundai personbiler samt autorisation til service på Hyundai. Så nu er der 4 bilmærker i forretningen og medarbejderstaben må udvides med en specialiseret Hyundai tekniker, samt to ekstra sælgere.

2015 – 2016

Forretningen udvides med ca. 1.300 m2

Udover ekstra medarbejdere mangles også fysisk plads til biler, værksted og reservedele. Der udvides med ca. 1.300 m2. Opstart i 2015 og byggeriet står færdigt i 2016.