Nye biler hos Jørgen Olsen A/S Viborg

Autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai.

Med hele 4 bilmærker under tag, tør vi godt love, at vi absolut er et besøg værd hvis du går med tanker om køb af ny bil.
Vi har altid de nyeste modeller fra Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai i udstillingen.
Med så bred en palette af biler, er der helt sikkert også en der falder i din smag og som passer til dit behov og økonomi.
Salgsteamet er altid klar til en uforpligtende snak over en kop kaffe, fremvisning af bilerne og giver også gerne en prøvetur i drømmebilen.

Vi glæder os til at se dig !

Herunder kan du læse om vores fire bilmærker. Når du klikker på det bilmærke, du er interesseret i, kan du se hele vores modelprogram.

FORD – ET LEGENDARISK BILMÆRKE

Vi elsker Ford, og det vil du kunne mærke, når du besøger os. Vi har været Ford forhandler siden 1970, og vi har altid haft en brændende passion for Ford. Netop denne passion vil du som kunde opleve, når du besøger vores salgsafdeling.

Vi tilbyder hele Fords brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Ford, der passer til dig og dine behov.

MAZDA – ”JINBA ITTAI”

En Mazda får dig til at smile, hver gang du kører i den. Vores biler handler ikke blot om transport, de er designet og bygget til at skabe køreglæde. Vi kalder det “Jinba Ittai”, følelsen af at være ét med bilen, ligesom en hest og dens rytter, vi har solgt Mazda siden 2003.

Vi tilbyder hele Mazdas brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Mazda, der passer til dig og dine behov.

HYUNDAI – TILFREDSHED

Vi har siden 2015 solgt og servicere Hyundai biler og deres tilfredse ejere.

Mens ‘H’et i Hyundais billogo står for firmaets navn, er det også en silhuet af to personer, der giver hinanden hånd. Den ene er repræsentant for virksomheden, og den anden er en tilfreds kunde. Deres håndtryk symboliserer tilfredshed og tillid mellem virksomheden og dens forbruger.

Denne tilfredshed og tillid bestræber vi os på at gøre os fortjent til hver dag.

SUZUKI – FORVENT MERE

Vi er glade og stolte over, at vi siden 2003 har haft muligheden for at sælge og servicere Suzuki.

Suzuki er en japansk bilproducent, der de seneste par år har været blandt de mest solgte biler i Danmark – og det er der en grund til. For hos Suzuki er du garanteret kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt topsikkerhed på farten.

Vi tilbyder hele Suzukis brede modelprogram, hvilket sikrer, at vi har noget til enhver smag – og vi har helt sikkert også en Suzuki, der passer til dig og dine behov.

Nye biler – Ford, Mazda, Hyundai eller Suzuki

Er det blevet tid til en ny bil? Det kan vi hjælpe dig med hos Jørgen Olsen Automobiler. Vi har nye biler for enhver smag, til ethvert behov og til enhver pris. Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Hyundai og Suzuki.

Vi har både små biler, familiebiler og SUV’er. Og så kan du naturligvis vælge mellem hybrid- og elbiler samt traditionelle benzin- og dieselmodeller.

Kig ind og få en snak – og måske en prøvetur. Vores salgsrådgivere har mange års erfaring, og hjælper dig gerne med at finde den rigtige nye bil, der passer til lige netop dine behov. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med finansiering, bilforsikring eller måske en serviceaftale, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Jørgen Olsen Automobiler Ford, Mazda, Hyundai og Suzuki i Viborg.