Søg blandt vores biler

Vi har 95 biler på lager

Din søgning gav 95 resultater

Autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai

Med hele 4 bilmærker under tag, tør vi godt love, at vi absolut er et besøg værd hvis du går med tanker om køb af ny eller brugt bil.

Vi har altid de nyeste modeller fra Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai i udstillingen.
Med så bred en palette af biler, er der helt sikkert også en der falder i din smag og som passer til dit behov og økonomi.

Salgsteamet er altid klar til en uforpligtende snak over en kop kaffe, fremvisning af bilerne og giver også gerne en prøvetur i drømmebilen.

Vi glæder os til at se dig!

Jørgen Olsen A/S – Din forhandler af brugte biler i Viborg

Velkommen til Jørgen Olsen A/S – din pålidelige forhandler af brugte biler i Viborg. Vi er stolte over at være en autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai biler her i Danmark, hvilket betyder, at uanset om du er på udkig efter en brugt Ford, en brugt Mazda, en brugt Suzuki eller en brugt Hyundai, er vi klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil, der passer til dine behov og ønsker.

Vores beliggenhed i Viborg gør os til det ideelle valg for bilkøbere og bilejere i området. Vi har et bredt udvalg af brugte biler i forskellige mærker og modeller, herunder et imponerende udvalg af brugte og nyere Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai biler. Uanset om du foretrækker en kompakt hatchback, en rummelig SUV eller en elegant sedan, kan du finde den perfekte bil hos os. Vi har desuden ofte brugte elbiler stående – så kontakt os endelig, hvis du er på udkig efter en nyere, brugt elbil.

Som din lokale bilforhandler i Viborg, sikrer vi, at vores biler er blevet omhyggeligt gennemgået og testet for at sikre deres kvalitet og pålidelighed. Vi tilbyder også omfattende garantier, så du kan have ro i sindet, når du køber en brugt bil hos os.

Udover at være autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai, er vi også et dedikeret værksted med dygtige og engagerede teknikere. Uanset om du har brug for almindelig vedligeholdelse, reparation eller serviceeftersyn, kan vi agere som dit perfekte Ford værksted, Mazda værksted, Suzuki værksted eller Hyundai værksted.

Jørgen Olsen A/S er dit fuldendte valg, når det kommer til køb eller reparation af brugte Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai biler. Vi er her for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du køber og vedligeholder din bil. Besøg vores forhandler i Viborg i dag, og lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil blandt vores udvalg af brugte biler