Ford personbiler

Mustang Mach-E

Focus

Explorer

explorer

Ny Tourneo Custom

Ny Tourneo Courier

Book en prøvetur

Ford varebiler

Transit Courier

Transit Connect

Ny Transit Custom

Transit 

Transit Chassis Cab

Ny Transit Courier

Ranger Raptor

Ny Ranger Raptor 

E-Transit

Ranger Raptor (ny)

E-Transit Custom

Find din næste Ford personbil eller varebil i Viborg

Hvorfor vælge en Ford? Svaret er enkelt. Det er et mærke, der står for pålidelighed, funktionalitet og et strejf af klassisk æstetik.

Hos Jørgen Olsen A/S er vi din lokale autoriserede Ford forhandler i Viborg med en rig historie og en ægte passion for alt hvad Ford indebærer. Siden 1970 har vi hjulpet vores kunder med at købe deres drømme Ford.

Som en autoriseret Ford forhandler, vil du hurtigt opdage vores store kærlighed for Ford. Fra de helt nye modeller til pålidelige brugte Ford køretøjer, sikrer vi, at der er noget for enhver chauffør, enhver livsstil og ethvert budget.

 

Prøv den nye Ford Explorer på 100% el

Hos Jørgen Olsen Biler i Viborg glæder vi os til at modtage den nye Ford Explorer i starten af 2024. En SUV, der ikke bare lover en behagelig køretur, men en oplevelse i sig selv og bringer et frisk pust til forhandlere af Ford i Viborg som os. Den kører 100% på el, som forener luksus og øko-bevidsthed i den perfekte pakke, der nægter at gå på kompromis.

 

Udforsk forskellige, pålidelige brugte køretøjer hos Jørgen Olsen A/S

Når du udforsker vores store sortiment, vil du hurtigt opdage en lang række muligheder, især når det kommer til brugte biler. Fra en brugt Ford Focus til nogle af de nyere Ford modeller, lover vi at der er noget for enhver smag.

Og hvis du ønsker at køre mere miljøbevidst, vil du blive glad for at opdage, at vi også ofte har et stort udvalg af elektriske Ford i Viborg i vores brugte sektion. Enkel, pålidelig og mangfoldig – det er vores udvalg af brugte biler.

 

Din Ford forhandler i Viborg

Hos Jørgen Olsen A/S i Viborg er vi din go-to forhandler, når du vil købe en Ford personbil eller varebil. Med mange år i bilindustrien og dybe rødder i lokalsamfundet, får du ikke bedre service end her.

Uanset om du kigger på en ny Ford, overvejer en brugt, eller har brug for reparation af din Ford, reservedele eller tilbehør, sørger vores team for at hjælpe dig. Vores værksted gør mere end blot at pleje din nye eller brugte Ford; her får du også ekspertise fra vores erfarne personale for at sikre, at dit køretøj kører uden problemer.

Du kan finde os på Industrivej 16 i Viborg.

 

Vi er ikke kun eksperter i Ford

Hos Jørgen Olsen A/S team i Viborg er vi dog ikke kun eksperter i Ford køretøjer; vores mekanikere har også mange års erfaring med mærker som Mazda, Suzuki og Hyundai, og de forbedrer konstant deres færdigheder og holder sig opdaterede.

Vores værksted er desuden udstyret med de nyeste værktøjer, der er designet specifikt til disse fire fornemme mærker.