Hos Jørgen Olsen A/S har vi et større brugtbilsudvalg

– og det må gerne blive endnu større!

Få en pris på din bil

Slip for besværet ved salg af bil

Hos Jørgen Olsen A/S har vi et større brugtbilsudvalg – og det må gerne blive endnu større!

Står du over for salg af bil – hvis der eksempelvis skal være plads i garagen til en ny bil, eller hvis du blot har en brugt bil, du gerne vil af med – vil vi meget gerne købe den af dig.

Hvis du vil foretage salg af bil til en anden privatperson, er der en række juridiske forhold, du skal være opmærksom på. Ved salg af bil til privatpersoner skal du eksempelvis sørge for omregistrering af bilen og tage højde for manglende forsikringsdækning ved prøveture. Derudover skal du sikre dig, at der laves en slutseddel for aftalen, så både du og køberen er klar over, hvordan eventuelle problemer med bilen løses, og så du kan dokumentere handlen.

Sælger du i stedet din bil til os, slipper du for bekymringerne. Vi vurderer din bil gratis og uforpligtende – og bliver vi enige om en pris, tager vi os af papirarbejdet, mens du kan læne dig tilbage med lidt flere penge på lommen og et færdigt salg af bil.

Hvad er min bil værd?

Hvor meget du kan få for din brugte bil, afhænger blandt andet af bilens mærke, model, motor, antal kørte km, alder og generelle stand. Med over 45 års erfaring fra den danske bilbranche kender vi biler. Vi handler med brugte biler fra næsten alle mærker og kan derfor give dig et godt tilbud ved salg af bil. Vores bilrådgivere står altid klar til at give dig en gratis og helt uforpligtende vurdering af, hvad din bil er værd.

 

Få en pris på din bil

Kom gerne forbi vores forretning eller brug vores beregner for at få en pris på salg af bil. Om du bruger beløbet på at mindske prisen på din nye (eller nye brugte) bil, til udbetaling ved privatleasing eller blot stikker pengene direkte i lommen (kræver at din brugte bil er under 5 år gammel), er helt op til dig.