Nye Hyundai personbiler

i10

i20

i30 5-dørs

i30 Stationcar

BAYON

KONA

KONA Electric

TUCSON

TUCSON Plug-in Hybrid

IONIQ 5

IONIQ 6

NEXO

SANTA FE Plug-in Hybrid

Firmabiler

Book en prøvetur

Din Hyundai forhandler i Viborg

Er du på udkig efter et pålideligt køretøj? Så vælg en Hyundai i Viborg i dag. Hyundai har længe stået som et symbol på tillid og tilfredshed blandt bilister over hele verden, og hos Jørgen Olsen A/S i Viborg har vi været en stolt autoriseret Hyundai forhandler siden 2015.

Mens ‘H’et i Hyundais billogo står for firmaets navn, er det også en silhuet af to personer, der giver hinanden hånd. Den ene er repræsentant for virksomheden, og den anden er en tilfreds kunde. Deres håndtryk symboliserer tilfredshed og tillid mellem virksomheden og dens forbruger. Denne tilfredshed og tillid bestræber vi os på at gøre os fortjent til hver dag.

Hvis du overvejer at købe en brugt eller ny Hyundai i Viborg, er det en god idé at udforske mulighederne. Hos Jørgen Olsen A/S i Viborg, finder du et stort udvalg af Hyundai biler, både nye og brugte, skræddersyet til forskellige behov og budgetter.

Her er nogle af de valg, du kan finde hos os.

 

Den funktionsrige Hyundai i20

Opdag Hyundai i20.

Et hak over i10 giver bilen den ekstra plads og kraft, du måske søger uden at gå på kompromis med den daglige brugervenlighed.

Uanset om du skal have god plads på grund af børn, sportsudstyr eller bare godt kan lide en rummelig bil, sikrer den nye Hyundai i20, at der er plads til det hele med dens rummelige interiør og generøse bagageplads.

Derudover byder bilen på effektive motorer og top-tier sikkerhed.

 

Den prisvindende Hyundai IONIQ 6

Den helt nye Hyundai IONIQ6 fra foråret 2023 skiller sig helt klart ud på markedet. Vidste du f.eks., at den opnåede titlen som World Car of the Year 2023 med sin ydeevne og design?

Bilen giver en imponerende rækkevidde på op til 614 km på en enkelt opladning, muliggjort af et aerodynamisk design, der øger effektiviteten. Dens 77,4 kWt batteri, understøttet af et 800V-system, oplades utrolig hurtigt og tilføjer 351 km rækkevidde på mindre end 15 minutter med en lynoplader.

Hvis du bor i eller omkring Viborg og overvejer at købe en Hyundai IONIQ 6, enten ny eller brugt, er vi en autoriseret Hyundai forhandler som tilbyder et udvalg, der stemmer overens med mærkets innovative ånd og dedikation til kvalitet.

 

myHyundai – Til dig, som ønsker alle fordelene

Som en autoriseret Hyundai forhandler, tilbyder vi en række af sæsonmæssige fordele for myHyundai-medlemmer.

Husk også at downloade myHyundai app’en, der gør din rejse med Hyundai endnu mere fordelagtig og behagelig. Bliv medlem af myHyundai i dag og få alle fordelene!

 

Vi er din pålidelige Hyundai-forhandler

Hos Jørgen Olsen A/S i Viborg prioriterer vi at opretholde nære og personlige relationer med vores lokale kunder, der leder efter biler. Derfor sørger vi altid for at give dig den bedste service, uanset om du skal købe ny eller brugt bil, have repareret din bil eller bare mangler et godt råd.

Skal din bil repareres, sørger vores eksperter på vores autoriserede Hyundai-værksted for, at din bil får den helt rigtige pleje.