Nye Suzuki personbiler

Book en prøvetur

Suzuki hos Jørgen Olsen A/S Viborg

Siden 2003 har vi hos Jørgen Olsen Automobiler forhandlet og serviceret Suzuki-biler – og det er vi stolte af. Den japanske producent er nemlig blandt de mest solgte biler i Danmark grundet kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt sikkerhed på farten. Besøg vores bilhus i Viborg, og find din nye Suzuki.

 

Oplev de populære modeller fra Suzuki

Har du brug for en kraftfuld bil, der kan holde til bilferier? Eller har du mest brug for en bil, der er smart til bykørsel og små køreture? Suzuki har noget for ethvert behov. Blandt andet kan vi tilbyde modeller såsom:

Sagt med andre ord kan du finde en bil, der passer til lige netop dig – uanset om du er på jagt efter en SUV, en mild hybrid, en minibil eller en familiebil.

 

Lad os holde din nye Suzuki-bil godt kørende

Som autoriseret Suzuki-forhandler har vi naturligvis styr på alt det praktiske. Dermed kan du få al den nødvendige vejledning og hjælp, du har brug for, når du køber bil hos os. Men du kan også tage bilen med forbi, hvis den skal på værksted.

Da vi er et autoriseret Suzuki-værksted i Viborg, kan du forvente, at vi altid har det rette udstyr og værktøj til rådighed. Det mindsker den tid, det tager for os, at få din bil helt køreklar igen. Og du behøver desuden ikke være nervøs for, at bare fordi bilen er på værksted, så bliver din hverdag bremset. Du kan nemlig få en lånebil i hele den periode, vi har din bil hos os, så du fortsat kan komme fra A til B uden problemer.

 

Udforsk mulighederne hos din autoriserede Suzuki-forhandler i Viborg

Når du besøger Jørgen Olsen A/S, kan du naturligvis forvente et bredt udvalg af nye Suzuki-biler. Er du dog ikke på udkig efter en ny bil, kan vi hjælpe dig med at finde en brugt Suzuki, der lever op til dine behov.

Vi sørger altid for, at alle vores brugte biler er grundigt gennemgået og testet. Det betyder, at du altid kan vide dig sikker på, at kvalitet og pålidelighed er i top. Samtidig tilbyder vi også omfattende garantier, der kan give dig helt ro i maven. Hos os vil vi nemlig sikre, at du er lige så rolig ved at købe en brugt bil, som hvis du købte en ny.

Skal vi hjælpe med at finde den Suzuki, der passer til dine kørselsbehov? Så kontakt os i dag og hør mere – vores dygtige sælgere står altid klar til at vejlede og hjælpe dig.

Tlf: 86 62 32 22 | Mail: info@jorgenolsen.dk