Suzuki Vitara er mere end blot en SUV, det er et vidnesbyrd om Suzukis store erfaring inden for SUV køretøjer. Med et flot design og en imponerende mængde udstyr giver Suzuki Vitara en enestående mængde køretøj for pengene. Hvis du vil vide mere om, hvorfor det er værd at købe en Suzuki Vitara, så behøver du blot læse videre.

AllGrip 4WD og hybrid teknologi

Det er mere end 30 år siden at Suzuki kom med offroaderklassen Vitara. Den version vi snakker om i dag er fjerde generation af bilmodellen og den er kun blevet opgraderet mere og mere med tiden. Suzuki Vitara tilbyder mulighed for AllGrip 4WD, som sikrer at du kan komme sikkert igennem alle terræner.

Suzuki Vitara kan købes i varianter med 6-trins manuelt gear som er forsynet med en 1,4 Boosterjet turbomotor, og som har den kraftfulde 48V mild-hybridteknik integreret som Suzuki bl.a. er kendt for. Hybridteknikken i disse varianter fungerer helt automatisk og aflaster benzinmotoren under kørsel for maksimum effektivitet. Vitara varianterne med mild-hybridteknik kører op til 18,5 km/l og yder op til 129 hk.

Hvis man hellere vil have Suzuki Vitara med automatgear, kan man også få dette. Disse varianter er udstyret med en energieffektiv 1,5 Dualjet benzinmotor og gør brug af Suzukis 140V selvopladende hybridsystem (S-hybrid). Vitara S-Hybrid med automatgear kører op til 18,9 km/l og yder op til 102 hk for benzinmotoren og 33 hk på elmotoren.

Uanset variant leverer Suzuki Vitara imponerende brændstofeffektivitet og god kraft. Kombiner dette med at mild-hybrid varianterne kan trække 1.500 kg på krogen og S-Hybrid varianterne kan trække 1.200 kg og så er det nemt at se, hvorfor Vitara er den ideelle Suzuki familiebil.

Komfort og sikkerhed

Denne Suzuki SUV er fyldt med banebrydende teknologi for øget komfort, sikkerhed og underholdning. Det intuitive infotainmentsystem holder dig forbundet på farten, mens de avancerede sikkerhedsfunktioner som autonom nødbremse, vognbaneassistent, slingreadvarsel, 7 airbags og meget mere sikrer din families sikkerhed og giver dig ro i sindet på hver rejse.

Ift. komfort og underholdning er alle varianter af Vitara udstyret med en lang række udstyr, som gør enhver tur væsentligt nemmere at nyde. Dette gælder både i forhold til siddehøjde, infotainment og lyd i kabinen. Mængden af udstyr er selvfølgelig afhængigt af varianten man vælger, men generelt får man meget for pengene selv med den billigste variant.

Jørgen Olsen A/S – Din lokale forhandler af Suzuki i Viborg

Hos Jørgen Olsen A/S er vi autoriseret forhandler af Suzuki biler, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have om biler fra mærket. Hvad end du vil finde din næste Suzuki eller du har spørgsmål til din nuværende model, kan du altid kontakte os og så skal vi nok hjælpe dig. Se mere på vores kontaktside.