CarGarantie

Eksklusiv CarGarantie hos Jørgen Olsen A/S

Hos Jørgen Olsen A/S har vi et samarbejde med CarGaranti, som er blandt de bedste forsikrings- og garantiselskaber i Europa. Fordi vi er Jørgen Olsen A/S, løfter vi dog niveauet endnu højere og har derfor en eksklusiv aftale med CarGarantie, der gør at vi kan tilbyde dig fuld dækning, uanset hvor langt du har kørt.

Nemt, bekymringsfrit og produkt langt over standard.

Dine fordele

  • Ubegrænset km uden fald i dækning
  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Værdien af din bil forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud i forsikringstilfælde

Eksperter ved rattet

CarGarantie er med sine mere end 50 års erfaring blandt førende forsikringspecialister i Europa.
Det er derfor 2.100.000 billister årligt vælger CarGarantie og 700.000 billister vælger at få udført reparationsarbejde, hos en af de 23.000 kompetente partnere over 19 lande i Europa.

Du kan derfor vide dig sikker i at din bil er dækket af den bedste forsikring og altid får den bedste service samt dækning uanset hvor du er.

En forsikring med værdi

Når du tilvælger CarGarantie forsikringen, vil du få udleveret papirer der dokumenterer bilens tilstand og at din bil er blevet plejet og serviceret nøjagtigt som fabrikanten anbefaler det.

Dokumentationen sikrer, at din bil i tilfælde af skade bliver bedst dækket og øger samtidigt gensalgsværdien af din bil.

Når du har tegnet din forsikring, vil du modtage et CarGarantie kort, der kan bruges i hele Europa og endda kan overdrages ved et eventuelt salg.