Gennem de sidste par år har Suzuki igen og igen toppet listerne for pålidelighed blandt forbrugere, og den seneste undersøgelse (2023) fra What Car? tegner et klart billede: Suzuki er nemlig i front på pålidelighed og lægger sig foran mærker som Lexus og Porsche. Læs mere herunder, og bliv klogere på, hvorfor Suzuki igen og igen bliver kåret til det mest pålidelige bilmærke.

Hvorfor vælge en Suzuki? Fordi forbrugerne siger, at den er pålidelig

Hvert år gennemfører det britiske bilmagasin, What Car?, en omfattende brugerundersøgelse blandt deres læsere. Undersøgelsen tager udgangspunkt i pålideligheden hos den bil, du har haft det forgangne år. Mere end 25.000 bilejere deltog i den seneste undersøgelse i 2023, og undersøgelsen omfattede +400 modeller fra 30 fra forskellige mærker.

I undersøgelsen måles pålideligheden blandt andet ud fra følgende parametre:

  • Fejl i motor
  • Fejl på interiør
  • Karosseri
  • Garantisager og pris på værkstedsbesøg

I henholdsvis 2020, 2021 og 2023 har Suzuki været at finde på førstepladsen i undersøgelsen fra What Car? I 2021 lå Suzukis pålidelighedsprocent på hele 97%, og i 2023 var scoren på 94,7%. Én af de populære Suzuki-modeller, der har fået meget opmærksomhed fra What Car? er Suzuki Ignis, der blev kåret til den mest pålidelige lille SUV i 2023 med en pålidelighedsprocent på næsten perfekte 99,4%.

Ny Suzuki Swift 2024

Den populære Suzuki Swift er ligeledes kåret som den mest pålidelige bil i sin klasse. Her scorede Swift 99,5%, og kun 4% af de adspurgte forbrugere havde indberettet, at de havde haft problemer med deres Suzuki Swift indenfor det seneste år. Af alle indberettede problemer var ingen af problemerne større problemer, og de kunne alle fikses på én dag eller mindre.

Besøg Jørgen Olsen A/S – din Suzuki-forhandler i Viborg

Jørgen Olsen A/S er din autoriserede Suzuki-forhandler i Viborg. Vi har mere end 50 års erfaring, og i dag er vi +40 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at give dig den bedst mulige service. Hvis du går og overvejer, om du skal have en ny Suzuki, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde eller en prøvetur hos vores forhandler i Viborg.

Ring til os på tlf. 8662 3222 eller skriv til os på info@jorgenolsen.dk