Den nye Ford Transit Connect får sat strøm til, når den inden længe lanceres i en plug-in hybrid variant. Her kan du se frem til den velkendte og praktiske varebil, der udover nyt design også byder på en ny 1,5 liters EcoBoost motor med automatgear.

Ford Pro har i dag afsløret den nye Transit Connect PHEV. Med en forventet elektrisk rækkevidde på op til 110 km1, er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med elektrisk kørsel. Du vil samtidig blive tryg ved opladning, når du skal oplade varebilen ved hjælp af en 11 kW AC-oplader i derhjemme eller gøre brug af en 50 kW DC-hurtigoplader.

Tre forskellige køretilstande hjælper dig til den mest optimale kørsel. Her kan du vælge mellem at køre på ren el, en kombination mellem el og benzin eller på ren benzin, hvor du gemmer den elektriske rækkevidde til senere brug – for eksempel ved kørsel i byen.

Ny Transit Connect PHEV

I løbet af de sidste to år har vi elektrificeret Ford Transit-serien for at hjælpe vores varebilskunder med at accelerere deres produktivitet og elektrificering af deres virksomheder. Vores helt nye Transit Connect er endnu en vigtig brik på denne mission, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.

Nyheden om den nye Transit Connect PHEV skal ses i forlængelse af Fords omfattende modelprogram for varebiler, der blandt andet tæller de seneste lanceringer af de nye Transit Custom og Transit Courier

Et væld af muligheder uanset drivlinje
Batteriet i den nye plug-in hybrid er kombineret med en helt ny 1,5 liters EcoBoost benzinmotor med sekstrins automatgear, 150 hk og et drejningsmoment på 350 Nm3. Varerummet i plug-in hybriden er på op til 3,7 m3, den maksimale nyttelast er 770 kg, mens den maksimale anhængervægt er 1.400 kg4.

Ny Transit Connect PHEV

Transit Connect er designet til at opfylde en lang række opgaver for Fords varebilskunder, der kan vælge den nye Transit Connect i flere varianter og med en akselafstand, der imødekommer deres behov.

Som et alternativ til plug-in hybriden kommer den nye Transit Connect også med en 2,0 liters EcoBlue turbodieselmotor med 122 hk og med muligheden for at vælge mellem syvtrins automatgear eller sekstrins manuelt gear. En forhjulstrukken variant med 102 hk og manuelt gear er også tilgængelig.

De konventionelle Transit Connect varianter har fået et nyt varerum der giver en øget volumen på 3,1 m3-3,7 mafhængig af varebilens akselafstand. Maksimal nyttelast er 820 kg4, mens bilen kan trække op til 1.500 kg.

Avanceret teknologi for en førsteklasses oplevelse
Den nye Transit Connect byder på funktionelt og praktisk design både inde og ude. Varebilen har mulighed for et digitalt instrumentpanel udover den 10” standard touchskærm, der blandt andet anvendes til navigation med mere.

Ny Transit Connect PHEV

Varebilen er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, mens trådløs opladning er tilgængelig i Transit Connect Limited- og Active-serierne. Har du brug for at oplade dit værktøj eller bærbar computer på farten, kan dette også lade sig gøre ved hjælp af USB-stik, der kan tilbyde op til 45w.

Ny Transit Connect PHEV

Transit Connect har flere avancerede førerassistentsystemer som standard, blandt andet ’Pre-Collision Assist’, mens bakkamera og ’Blind Information System’ er standard på seriens premium-varianter.

I Danmark er muligt at bestille den nye Transit Connect Plug-in Hybrid i varianterne ’Trend’ og ’Limited’ i løbet af foråret, mens de første varebiler forventes at blive leveret til Fords europæiske kunder i anden halvdel af 2024.

Priser vil blive offentliggjort tættere på lancering.

Læs mere om Ford Transit Connect PHEV.