Fords populære Ford Kuga Plug-in Hybrid er nu tilgængelig i en ny farve og med en eksklusiv designpakke, der giver endnu mere kant til den eftertragtede model.

Med kombinationen af gode køreegenskaber, masser af udstyr og lækkert design, har Ford Kuga taget kunderne med storm siden lanceringen. For tredje år i træk kunne Ford Kuga for eksempel kalde sig for Danmarks mest solgte plug-in hybrid i 2022*. Resten af Europa har også fået øjnene op for den attraktive SUV, der har været den bedst sælgende plug-in hybrid i Europa de seneste to år**.

 

– Der er et væld af grunde til, at Ford Kuga er en så vigtig og succesfuld del af vores line-up – udvalget af drivlinjer, herunder vores bedst sælgende plug-in hybrid, det sporty udseende og de avancerede sikkerheds- og førerassistencesystemer. Med den nye Graphite Tech Edition har vi gjort Ford Kuga endnu mere attraktiv for kommende SUV-kunder, siger Jon Williams, general manager, Ford Blue, Ford Europa.

Skil dig ud med eksklusive grå detaljer
Med ’Graphite Tech Edition’ udgaven forkæles du med eksklusive 19” sorte alufælge og farven ’grey matter’, som er en nyhed i paletten. Den nye farve giver en flot kontrast til bilens sortblanke alufælge.

Kuga Graphite Tech Edition er tilgængelig som plug-in hybrid og har masser af standardudstyr, blandt andet røde bremsekalibre, Head-up display, aluminiumspedaler, tonede ruder, elektrisk håndfri bagklap, adaptive LED-forlygter og B&O soundsystem.

Ford Kuga er kørt direkte ind i danskernes hjerter, og nu har du altså også mulighed for at sætte dig bag rattet i den nye Kuga Graphite Tech Edition, hvor udvalget af førerassistancesystemer gør din køretur både mere sikker og mere komfortabel.