Vi oplever flere og flere kunder, som leder efter en budgetsikker adgang til en bil, hvor man ikke skal have alt for mange penge op af lommen, og hvor man ikke binder sig for en længere periode, siger Jesper Højgaard fra Jørgen Olsen Automobiler i Viborg. Derfor er vi glade for vores nye samarbejde med Klar leasing, der er stiftet af selskabet bag Suzuki-importøren i Danmark, fortsætter Jesper Højgaard.

En ny og uforpligtende måde at have bil på
Klar leasing har udviklet en meget fleksibel løsning, hvor alt er klar tale for kunden. Der er fx ingen udbetaling, forsikringen er inklusive og man binder sig ikke til en længere periode. Bookning og betaling foregår på klarleasing.dk hjemmesiden, hvor kunden kan vælge at få rådighed over en bil fra én uge til flere måneder. Og hvis kunden undervejs vil forlænge aftalen, er det selvfølgelig også muligt.
Vi tror, at den typiske kunde er en, der har behov for en bil i en kort periode og ikke ønsker at binde sig på en lang aftale – og som ønsker en 100% budgetfast løsning uden kedelige overraskelser med ekstraregninger siger Jesper Højgaard fra Jørgen Olsen Automobiler. Det kan fx være, at man har brug for en ekstra bil i forbindelse med en ferietur eller i en overgangsperiode i forbindelse med et job- eller boligskifte. Og lige her og nu kan det jo også være julebesøget hos familien, der kalder på en bil mere.

Ingen udbetaling og næsten alt er inklusive
Det helt særlige ved løsningen hos Klar leasing er, at der ikke skal lægges en udbetaling, inden man er kørende og at nærmest alt er inklusive i prisen. Det eneste man selv skal sørge for er brændstoffet da både forsikring, ejerafgift og serviceudgifter er med i prisen. Det samme er de første 1.250 km på månedsbasis. Det gør det nemt at lægge et budget der holder, og det er der rigtig mange kunder, der efterlyser.

Vi kan fx tilbyde den køre glade Suzuki Swift til priser fra 2.000 kroner pr. uge, 3.000 kroner for 2 uger og 4.000 kroner for en måned. Det er et prisniveau, der er lidt lavere end ved traditionel biludlejning, og på linje med de mere forpligtende leasingaftaler på markedet – men som sagt er det uden udbetaling hos os, tilføjer Jesper Højgaard, der glæder sig til at lancere den nye leje-/leasing mulighed. Faktisk står bilerne allerede klar til bookning via klarleasing.dk eller ved kontakt til Jørgen Olsen Automobiler.