Oplev Mazda MX-30 – den elektriske crossover SUV, der dækker både aktive bilisters og familiers daglige behov. Som autoriseret Mazda forhandler i Viborg er vi hos Jørgen Olsen A/S, stolte af at kunne præsentere denne fantastiske elbil.

Mazda MX-30 skiller sig ud med sit moderne design og ubesværede stil, unikke freestyle-døre samt rummelige, stilfulde interiør. Når du kører i MX-30, kan du virkelig opleve Mazdas unikke køreegenskaber takket være den intelligente e-Skyactiv elektriske motorteknologi.

Designet med mennesket i centrum

Mazda MX-30 er designet med fokus på at sætte mennesket i centrum. Det minimalistiske Kodo-design er raffineret og indbydende. Bilen imponerer med sine subtile linjer og harmoniske udtryk. Og når du træder ind i det veludformede interiør, vil du blive mødt af kompromisløs komfort og æstetik med materialer af højeste kvalitet. Mazda MX-30 er virkelig dit hjem, når du er på farten.

I forhold til farver, kan du vælge mellem nye farvekombinationer til MX-30, herunder den flotte Zircon Sand Multitone. Bilen har også forskellige indtræk at vælge imellem, såsom Pure White, Vintage Brown og det sorte Urban Expression-indtræk, der udstråler stil og vitalitet på en afslappet måde.

I forhold til specifikationer, så kan Mazda MX-30 accelerere fra 0-100 km/t på blot 9,7 sekunder. Bilen har desuden en rækkevidde på 200 km og en tophastighed på 140 km/t.

Opladning og specifikationer

Når det kommer til opladning, er dette også gjort lettere og hurtigere end før. Med den nye trefasede ac-ladeenhed kan du oplade din MX-30 fra 20% til 80% på kun 1 time og 50 minutter ved en 11 kW (ac-opladning).

MX-30 er ideel til dem, der kører op til 175 kilometer om dagen eller mindre. Hvis du har en ladeboks derhjemme, kan du nemt oplade bilen om natten og være klar til den næste dag. Og hvis du har brug for at køre længere end 200 km, kan du trygt stole på det omfattende netværk af ladestationer over hele landet. Med MyMazda-appen kan du nemt finde den nærmeste hurtigopladningsstation (DC med 50 kW eller mere) og genoplade batteriet fra 20 % til 80 % på blot 26 minutter.

Mazda MX-30 kan oplades ved enhver offentlig ladestation, der har et CCS- eller type 2-stik. Du kan også oplade den derhjemme med en vægboks. Opladningstiden afhænger af den valgte metode, men du finder hurtigt ud af, hvad der passer bedst til dine behov. Med en kraftig ladestation kan det tage omkring 40 minutter på farten, mens det med en mindre kraftfuld station kan tage op til 4,5 timer.

Vil du vide mere om Mazda MX-30? Så står vores dygtige sælgere altid klar til at svare på spørgsmål. Du er meget velkommen til at komme forbi vores showroom i Viborg, men kontakt os også gerne på info@jorgenolsen.dk eller via telefon 86 62 32 22. Som din lokale Mazda, Ford, Hyundai og Suzuki forhandler, kan vi altid finde tid til en kop kaffe, så vi sammen kan finde din næste drømmebil.