Velkommen til Jørgen Olsen A/S, din autoriserede Hyundai forhandler i Viborg. Vi er stolte af at præsentere Hyundai IONIQ 6, en elektrisk sedan, der er blevet udråbt som Årets Bil i Verden 2023. Bilen har også modtaget prisen som Årets Elbil i Verden 2023 og Årets Bildesign i Verden 2023. Dette er andet år i træk, at en Hyundai bil vinder disse priser, da IONIQ 5 også vandt dem i 2022.

Denne imponerende elbil kombinerer avanceret teknologi, banebrydende design og enestående ydeevne. Uanset om du er på udkig efter en bil med stor rækkevidde, hurtig opladning eller luksuriøst interiør, så vil Hyundai IONIQ 6 imødekomme dine behov og ønsker.

 

Aerodynamisk design og lav luftmodstand

Hyundai IONIQ 6 imponerer med sit aerodynamiske design og kan opnå en rækkevidde på op til 614 km. Med det innovative 800V batterisystem kan det store 77,4 kWh batteri oplades til 351 km på blot 15 minutter i en lynlader.

Det er ikke kun designet, der gør Hyundai IONIQ 6 særlig. Det er også den banebrydende elbil teknologi og bilens lave luftmodstandskoefficient på kun 0,21, der bidrager til den imponerende rækkevidde på op til 614 km. Denne lave luftmodstand kan sammenlignes med Porsche Taycan, som har en luftmodstandskoefficient på 0,22 og Tesla Model 3 som har en luftmodstandskoefficient på 0,23. Konkurrenterne skal altså bruge mere energi på at komme frem i forhold til Hyndai IONIQ 6.

Forskellige modeller og varianter

Hyundai IONIQ 6 kan købes i tre forskellige modeller: Standard Range, Long Range og Long Range Performance.

Standard Range: Kommer med et 53 kWh batteri med 151 hk og kan købes i udstyrsvarianterne Essential og Advanced. Forbruget for Standard Range ligger på 139 Wh. pr. km. og denne model har en rækkevidde på 429 km, hvis batteriet er fuldt opladt.

Long Range: Kommer med et 77,4 kWh batteri med 229 hk og kan som den eneste af modellerne købes i alle tre udstyrsvarianter: Essential, Advanced og Ultimate. Long Range modellen har et større forbrug end Standard Range, på 143 Wh. pr. km., men har også den længste rækkevidde på helt op til 614 km.

Long Range Performance: Kommer ligesom Long Range modellen med et 77,4 kWh batteri, men denne model har firehjulstræk, hvilket gør at den har 325 hk. Denne model har det højeste forbrug på 151 Wh. pr. km., men har også en lang rækkevidde på hele 583 km. Hvis du søger ekstra kraft, kombineret med en lang rækkevidde, så er dette modellen for dig.

De tre udstyrsvarianter Essential, Advanced og Ultimate tilbyder forskellige mængder af teknologier og sikkerhedssystemer. Når du har valgt, hvilken model der passer til dig, kan du overveje, hvilken mængde udstyr du gerne vil have.

Designet med fokus på køreoplevelsen

Hyundai IONIQ 6 er designet med fokus på din køreoplevelse. Interiøret er skabt i perfekt harmoni med det ydre design og den rummelige kabine udnytter pladsen optimalt og giver dig og dine passagerer en behagelig køretur.

Der er også fokuseret på bæredygtighed i produktionen af Hyundai IONIQ 6. Genanvendte materialer som udtjente dæk, bambusskud og økovenligt forarbejdet læder er blevet brugt i bilen. Interiøret indeholder også genanvendt PET-materiale fra plastflasker.

Kom forbi Jørgen Olsen A/S i Viborg og hør mere om denne fantastiske elbil fra Hyundai. Vi står klar til at hjælpe dig et skridt nærmere din drømmebil.