Leder du efter den perfekte varebil til dit daglige arbejde? Så bør du bestemt overveje den pålidelige og robuste Ford Transit Custom, der nu fås som en smart plug-in hybrid. Modellen, der tidligere udelukkende har været på markedet som 100 % elektrisk eller på ren diesel, tilbydes nu i en hybridløsning, der forener det bedste fra begge drivlinjer. Læs mere om den nye Ford Transit Custom herunder.

 

Oplev den nye Ford Transit Custom hos Jørgen Olsen A/S

Jørgen Olsen A/S er en autoriseret Ford-forhandler, og vi har mere end 50 års erfaring i branchen. Vi har forhandler og værksted i hjertet af Viborg, og har i mange år forhandlet de nyeste Ford-modeller i Danmark. Nu kan vi som autoriseret forhandler – og som nogle af de første i Danmark – tilbyde dig den praktiske Ford Transit Custom som plug-in hybrid.

Med sin 2,5 liters benzinmotor og sit 11,8 kWh plug-in hybridbatteri kan Transit Custom tilbyde dig fantastisk køreglæde på både de korte og lange distancer. Den nye transit tilbyder desuden en imponerende trækkraft på op til 2 ton, og det er helt uden at gå på kompromis med plads eller øvrigt udstyr.

Vi er din autoriserede destination for flere populære bilmærker

Hos Jørgen Olsen A/S er vi stolte af at være autoriseret forhandler og værksted for en lang række populære bilmærker. Vi tror på, at engagement, troværdighed og gennemsigtighed er vejen frem, og det er disse parametre, der er kernen i alt, hvad vi foretager os.

Hos Jørgen Olsen A/S er vi autoriseret værksted og forhandler for følgende bilmærker:

Som autoriseret forhandler og værksted er vi specialister i ovenstående mærker, og når du besøger os, kan du derfor altid forvente service på et højt fagligt niveau – uanset om din henvendelse handler om bilkøb, service eller reparation.

Har du spørgsmål? Så er du altid velkomment til at kontakte os

Hos Jørgen Olsen A/S er det altid vores største ønske at hjælpe dig helt i mål – uanset om du skal have ny bil, have din bil til reparation eller noget helt tredje. Hvis du har spørgsmål eller har brug for gode råd, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også sende en mail på info@jorgenolsen.dk eller ringe direkte til os +45 86 62 32 22, hvis du har behov for øjeblikkelig hjælp. Vi bestræber os naturligvis altid på at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.