Danskerne er vilde med Fords nye elbil – Ford Explorer

Ford Explorer

Ford Explorer er endnu ikke kørt af samlebåndet, og alligevel har Fords nyeste elbil taget kunderne med storm. Særligt danskerne har forudbestilt den attraktive elbil, der udover en skarp frapris på 299.900 kroner og lang rækkevidde også byder på et markant design og masser af udstyr som standard.

Produktionen af Ford Explorer er netop skudt i gang på fabrikken i Køln, og om få måneder kan de første forventningsfulde Ford Explorer-kunder sætte sig bag rattet i deres nye elbil.

– Det er på alle måder en attraktiv elbil, og det glæder os meget, at danskerne også er vilde med den og har taget så godt imod den, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Ford Explorer 2024

Med priser fra 299.900 kroner har interessen for Fords nye elbil været stor de seneste måneder. De danske kunder lagde sig allerede i front med bestillingerne, da det blev muligt at bestille Ford Explorer tilbage i marts. Her kom Danmark flot fra start som det land i Europa med flest online bestillinger – en position, der har holdt ved frem til i dag.

Salget af Ford Explorer er ikke bare kommet godt fra start herhjemme online. Danmark er samtidig det land i Europa, der har næstflest bestillinger af elbilen samlet set, når man kigger på de fysiske ordrer lagt hos forhandlerne og de online bestillinger. Danmark er kun overgået af Storbritannien, men der er ikke langt imellem antallet af bestillinger for de to lande.

Designet til alle slags eventyr
Som navnet antyder er Ford Explorer skabt til eventyr. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du er til bykørsel eller eventyr med hele familien på bagsædet.

Fra 299.900 kr. kan du sætte dig godt til rette i den baghjulstrukne Ford Explorer Select, der har en standard rækkevidde på op til 384 km2. For blot 339.900, altså blot 40.000 kr. mere, kan du tage springet op og få batteriet med en udvidet rækkevidde på hele 602 km1.

Ford Explorer Select3:

  • Explorer Select med 170 hk, baghjulstræk med standard rækkevidde på op til 384 km koster fra 299.900 kr.
  • Explorer Select med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 602 km koster fra 339.990 kr.
  • Explorer Select med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 566 km koster fra 359.900 kr.

Ford Explorer Premium3:

  • Explorer Premium med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 572 km koster fra 359.990 kr.
  • Explorer Premium med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 532 km koster fra 379.990 kr.

Læs endnu mere om Ford Explorer.

Ford Explorer: Masser af udstyr som standard
Ford Explorer er som vist ovenfor tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og uanset dit valg af drivlinje, kan du være sikker på, at din bil er toptunet med hensyn til komfort og sikkerhed.

Som standardudstyr i Explorer Select får du bl.a. 19” alufælge, LED-lygter for og bag, nøglefri adgang og start, bakkamera, opvarmede forsæder og rat, 12-vejs el-justerbart førersæde i Sensico kunst-dellæder med lændemassage, 14,6” justerbar SYNC Move touchskærm og meget mere.

Ford Explorer 2024

For 20.000 kr. ekstra kan du rykke fra en Select over i en Premium, der er opgraderet med endnu mere lækkert standardudstyr. For eksempel 20” alufælge, B&O Premium audio system, fuldt kunstlæder på sæderne, håndfri el-bagklap, adaptive matrix LED-forlygter og ambientebelysning i regnbuens farver i bilens døre, midterkonsol og soundbar.

Indvendigt i Ford Explorer er der masser af komfort, spændende features og smarte detaljer. Udover nøglefri adgang og start har bilen også ’Easy Start’, hvilket betyder at bilen automatisk tænder, idet du sætter dig i bilens forsæde og blot har bilnøglen i lommen.

Ford Explorer 2024

Mellem bilens forsæder kan du opbevare din computer, vandflasker eller andet i den 17 liter store MegaConsole. En 14,6” SYNC Move justerbar touchskærm kan hæves eller sænkes efter dit behov, mens skærmen samtidig dækker over et lille opbevaringsrum, hvor du sikkert kan opbevare din telefon eller pung. Når du forlader bilen, og bilen låses, bliver rummet også automatisk låst.

Ford Explorers bagagerum på 470 liter er ikke bare rummeligt, men også særligt smart, da det kan justeres i højden, så læssekanten ændres, og der dermed skabes endnu mere plads til opbevaring.

Bestil din egen Ford Explorer.

Ford overrasker med endnu en ny elbil
Inden længe kan Ford løfte sløret for endnu en ny elbil – en SUV coupé, der vil blive produceret på samme fabrik som Ford Explorer. Udover denne lancerer Ford også en elektrisk Ford Puma senere i år.

Ford Explorer 2024