Den populære PHEV, Ford Kuga Plug-In Hybrid, har fået et omfattende facelift og kommer nu i et lækkert nyt design, der desuden forkæler dig med alt fra større trækkapacitet, flere hestekræfter og Fords seneste generation af SYNC 4 infotainmentsystem.

Ford Kuga Plug-In Hybrid har ligget højt på salgslisterne længe, som den mest solgte plug-in hybrid både herhjemme og i Europa, og nu kommer den populære model i en opdateret udgave med flere nye og fede features.

– Ford Kuga har været et stort hit blandt vores kunder siden lanceringen tilbage i 2008. Den nye Ford Kuga er vores bedste nogensinde og hæver niveauet for teknologi med mange flere features og endnu højere komfort, siger Jon Williams, general manager, Ford Blue, Ford Europa.

Her kan du se endnu mere af den nye Kuga Plug-In Hybrid.

 

Indlejrede medier – Klik her for at se hele historien i din browser

Kuga Plug-In Hybrid har særlig de seneste fire år oplevet en overvældende succes herhjemme som den mest solgte plug-in hybrid, og i øvrigt som den mest solgte personbil i Danmark i 2022. Kuga Plug-In Hybrid er ikke kun kørt direkte ind i danskerne hjerter, men den er også populær i resten af Europa, hvor den har været den mest solgte plug-in hybrid de seneste tre år1.

Nyt design og ny teknologi
At den nye Ford Kuga har været igennem en omfattende opdatering, afspejler sig blandt andet i bilens nye og dristige design. Bilens frontgrill fremstår endnu mere karakteristisk end tidligere, mens den ikoniske blå Ford-oval nu er placeret midt i grillen. Den øverste del af grillen er indrammet af et lyspanel i forlængelse af bilens nye LED-forlygter.

Ford Kuga 2024

Den nye Ford Kuga er også tilgængelig i nye farver. Her kan du nu vælge mellem den elegante Desert Island Blue og den friske Bursting Green, der nu tilføjes til de eksisterende farver Agate Black, Solar Silver, Frozen White og Lucid Red. Fem nye alufælge-designs er desuden tilgængelige og giver endnu mere kant til din bil.

Ford Kuga 2024

Indvendigt har den 8” touchskærm fået vokseværk, så du i den nye og opdaterede Kuga Plug-In Hybrid kan benytte dig af en 13,2” touchskærm, der giver der adgang til Fords seneste SYNC 4 infotainmentsystem2. Infotainmentsystemet, der er drevet af et 5G-modem, er trådløs kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay3 og giver dig dermed de bedste forudsætninger for at holde dig forbundet med omverdenen.

Ford Kuga 2024

Den nye Kuga Plug-In Hybrid har ikke kun gennemgået en opdatering af designet, men også bilens automatgearkasse er blevet opgraderet. Kuga Plug-In Hybrid kan nu prale af hele 243 hk, mens acceleration fra 0-100 km/t er på 7,3 sekunder – næsten to sekunder hurtigere end tidligere. Den nye automatgearkasse afspejler sig også i bilens trækkapacitet, så du nu kan smide endnu flere kilo på krogen. Som førende indenfor sit segment, har den nye plug-in hybrid skruet op for anhængervægten fra 1.500 kg til nu at kunne trække helt op til 2.100 kg4, så du nu kan sætte en hestetrailer eller stor campingvogn bag på bilen og køre af sted på eventyr.

Ford Kuga 2024

Udvalgte features i infotainmentsystemet SYNC 4 hjælper dig i den forbindelse, så du for eksempel via ’Trailer Tow Navigation’ kan indtaste dimensionerne på din bil og trailer for at få forslag til en mere trailer-venlig navigation, hvor der tages højde for snævre sving og andre forhindringer.

Avanceret teknologi for en mere komfortabel kørsel
Den nye Kuga-Plug-In Hybrid kommer ligesom dens forgænger med avancerede førerassistencesystemer, der hjælper dig til en optimeret og mere behagelig kørsel. Fords nyeste generation af Adaptive Cruise Control5, der særlig egner sig til længere strækninger, kan nu også foretage automatiske opbremsninger i for eksempel vejkryds og eller bremse i mødet med forankørende bilister.

Ford Kuga 2024

Ford Kuga Plug-In Hybrid, der er bygget på Fords fabrik i Valencia i Spanien, bliver tilgængelig herhjemme i versionerne Titanium, ST-Line X og Active X. Priserne forventes at blive offentliggjort i februar.

Læs mere om den nye Kuga Plug-In Hybrid.

OBS: Ønsker du at læse endnu mere om den nye Ford Kuga, finder du flere tekniske detaljer i den engelske pressemeddelelse nedenfor. Du finder flere billeder og video på vores europæiske pressesite.