Ford Kuga har altid været en af Fords mest populære modeller. Siden den blev udgivet for første gang i 2008 har den imponerende SUV været populær verden over. Nu har Ford givet Kuga et facelift, der blandt andet byder på kraftigere motor og mere udstyr. Hos Jørgen Olsen A/S gør vi dig klogere på, hvad den nye Kuga kan tilbyde. Læs mere herunder, og find ud af hvorfor Ford Kuga er den rette plug-in hybrid for dig.

 

Endnu kraftigere og endnu hurtigere

Ford Kuga har længe været en populær bil blandt danskerne. I 2021 vandt modellen prisen som årets familiebil, og i 2023 var det den 3. mest solgte bil i Danmark. Nu er Kuga endnu bedre og endnu kraftigere – blandt andet med en øget motorydelse fra 225 til 243 hestekræfter. En af de største opgraderinger er desuden den forøgede trækvægt, der nu er helt op til 2.100 kg med bremser

Den adaptive fartpilot har også fået en opgradering, og det betyder, at du nu kan foretage automatiske opbremsninger i kryds – perfekt til bykørsel. Desuden er trykskærmen vokset til 13,2 tommer, og med den seneste SYNC-4 teknologi kan du nu få 5G-forbindelse for ultimativ konnektivitet.

Strømrækkevidden strækker sig stadig fra 60-69, og med en opladningstid på helt ned til 3.5 timer, er du hurtigt videre og klar til at nyde den ægte hybridoplevelse.

Tre forskellige udstyrsniveauer

Den nye Ford Kuga kommer i tre forskellige udstyrsniveauer, der hedder henholdsvis Titanium, ST-Line X og Active X. Titanium kan betegnes som standardmodellen, mens de to andre er udstyret med udvidede udstyrspakker.

I både ST-Line X og Active X får du blandt andet større alufælge (18’’), B&O Premium Audio System, Blind Spot Detection System (BLIS), adaptiv stop-and-go fartpilot og meget mere. Kort sagt betyder det, at der findes en Ford Kuga til ethvert behov, og hos Jørgen Olsen A/S kan du altid regne med at vi med vores mange års erfaring er de helt rette til at guide dig til din nye plug-in hybrid.

Hvis du er nysgerrig på den nye Ford Kuga, er du altid velkommen til at kigge forbi Jørgen Olsen A/S – din foretrukne bilforhandler i Viborg. Vi kan fortælle dig alt, der er værd at vide om den nye model, og når tiden er inde, har du også muligheden for at få prøvetur hos os.