Ford har givet Puma, der først blev udgivet i 2019, et større facelift, og nu er den bedre end nogensinde. Pumaen er stadig karakteriseret ved at være en lille SUV, der er bygget til alt fra de smalle bygader til de mangesporede motorveje. Læs mere om den nye Ford Puma herunder, og bliv klogere på, hvorfor den populære milde hybrid fra Ford måske er den rette bil for dig.

 

En indvendig opgradering, der er til at få øje på

Den nye Ford Puma er udstyret med Fords nyeste infotainmentsystem, Sync4, der fungerer trådløst i samspil med både Android Auto og Apple CarPlay.

De velkendte funktioner som fartpilot har fået en overhaling, der nu gør det muligt for dig at holde bilen i vognbanen automatisk. Desuden er bilen blevet opgraderet med features, der egner sig til byen – som eksempelvis muligheden for at stoppe i vejkryds og holde automatisk afstand til forankørende biler.

Større bagagerum end nogensinde før

For Puma har alle dage været kendt for et imponerende bagagerum, der, trods bilens størrelse, har masser af plads til store mængder bagage. Den seneste opgradering i Ford Puma betyder, at den populære model nu kommer med en såkaldt “Mega Box”, der kan rumme ekstra 80 liter sammen med det i forvejen 370-liter store bagagerum. Det store bagagerum betyder, at Puma fortsat er en ideel familiebil for dig, der ikke har brug for den helt store stationcar.

 

Forskellige motorer til forskellige behov

Den nye Ford Puma kan fås med tre forskellige motorprogrammer, hvilket i høj grad giver dig mulighed for at vælge den Puma-variant, der passer bedst til din hverdag. Den mindste motor er en 1,0-liters motor med 125 hk. Mellemtrinnet er en version med 155 hk og syvtrins automatgear, mens topmodellen fås med hele 170 hk og samme automatgear.

Ford Puma bliver 100% elektrisk senere i 2024

Hvis du ikke kan få nok af Ford Puma, kan du godt begynde at glæde dig til efteråret. Ford har nemlig annonceret, at der senere på året vil komme en Puma Gen-E, der er en 100 % elektrisk udgave af den velkendte model.Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi Jørgen Olsen A/S og prøve den populære Ford Puma. Vi tilbyder dig en prøvetur og faglig vejledning, du kun får hos os som din foretrukne Ford-forhandler i Viborg. Har du spørgsmål til denne eller andre Ford-modeller, er du også altid velkommen til at kontakte os.