Fords nye generation af Ford Ranger har netop vundet prisen som ’International Pick-up of The Year 2024 ’. Det er tredje gang Ford Ranger modtager anerkendelsen i form af den prestigefyldte pris.

Med et design, der kan mestre alt fra sandbanker i ørkenen til klipper i bjergene1, er der ingen tvivl om, at Ford Ranger er noget ganske særligt. Det blev for tredje gang slået fast i går aftes, hvor den populære pickup endnu en gang blev hædret med prisen som ’International Pickup Award 2024’ i sit segment.

– Vi er meget glade for, at IPUA-juryen for tredje gang har anerkendt vores Ford Ranger. Den nye Ranger er tilgængelig i flere varianter end nogensinde før, og med køreegenskaber der er lige så gode i terræn1 som på landevej – uanset om bilen anvendes til arbejde eller fritid, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.

Den vanvittige pickup giver vildskab en helt ny betydning, og det er noget, som Fords kunder særligt i Europa har fået øjnene op for. I de seneste otte år har Ford Ranger været den bedst sælgende pickup i Europa, og det er da også her, at knap halvdelen af Fords producerede Ford Ranger ender.

Ford Ranger som plug-in hybrid
Fords Ranger kunder kan desuden se frem til, at den populære pickup bliver tilgængelig i en plug-in hybrid variant i 2025. Her kan Fords kunder glæde sig til den velkendte hårdføre pickup i en ny variant, der ikke bare tilbyder elektrisk kørsel, men som også kan oplade alt fra kundernes værktøj og telefoner og strømforsyne for eksempel arbejdslamper.

Muligheden for elektrisk kørsel giver helt nye muligheder for Fords Ranger kunder, der med fordel kan nyde godt af den elektriske kørsel – for eksempel ved bykørsel.

El Ford Ranger

Læs mere om Ford Ranger.